Letošní Písňovar SOUTĚŽNÍ či NESOUTĚŽNÍ?

Created on 03 April 2020

Člověk míní, Pánbů mění… Po skončení třináctého ročníku, který jsme si užili víceméně v nesoutěžním duchu, jsme se vás ptali, zda chcete přijet na další Písňovar opět soutěžit nebo vás pořadí určené odbornou porotou zas až tak nezajímá. Ať již jste nám odpověděli tak či tak (nebo jste si odpověď nechali jen pro sebe), doba nám všem ukazuje, že jsou na světě důležitější otázky… Zůstaneme-li pouze v rozměrech Jirkovského Písňovaru, pak je zcela zásadnější fakt, zda se na podzim 2.–4. října Písňovar vůbec uskuteční.

Protože víra uzdravuje a těšení je lék na duši, budeme věřit a těšit se na to, že Písňovar letos nakonec bude. A to, jestli bude soutěžní nebo ne, není zas až tak důležité, a navíc to máme již vymyšlené.

Rozklikněte si naši registraci a přihlašte se (zatím nezávazně) na jeho soutěžní (sobota 3.10.) nebo nesoutěžní část (neděle 4. 10. 2020). Závazným přihlášením pro nás bude úhrada 1. části poplatku viz http://jirkovskypisnovar.cz/cz/soutez/organizacni-pokyny , jejíž termín je letos posunut až do soboty 15. srpna! Dejte nám prosím vědět, (bude-li to samozřejmě možné) zda s vámi můžeme předběžně počítat a vyplňte vše potřebné již nyní. Do nesoutěžní části přijímáme automaticky všechny přihlášené sbory, soutěžní části se může zúčastnit max. 14 sborů (je přeci čtrnáctý ročník :) 

Pokud by byl zájem o soutěžení větší, budeme muset vybrat sbory, kterým doporučíme účast v neomezené nesoutěžní části.

Budeme se těšit na to, že se v říjnu na Písňovaru společně snad potkáme.